mim.jpgEfenim son zamanlarda bu mim olayı gene aştı kendini, sakinleşmeliyiz, durmalıyız biraz valla eşşeğin kulağına su kaçtı. Bugün elimizde 2 mim var. Birincisi rzrarti ve mavigenç den gelmiş, temanın 100 milyon mesaj projesine destek amaçlı başlatılmış bir mim. Diğeri ise Erdal Erdoğdu dan gelmiş. Erdal ile tanışmamdan sonra blogosferin cidden çok küçük olduğunu anladım. Üniversite’de erdal la aynı sınıfa düştük ki düşmeden önce ben erdalı tanımaz etmezdim :) (çok iyi çocuk reklamınıda yapayım :) ) Erdalın mimi ise bağlantılarımı tanımlamak üzere. İlk mimi açıklamak gerekirse, tema bir kampanya başlatmış, biz katılıyoruz ve cep telefon numaramızı veriyoruz. Temada bizim adımıza 9 meşe dikiyor. Tabii bedavaya dikmeyeceği için telefonumuza 20 tane reklam mesajı gönderiyormuş. 20 tane gelicekse sorun yok ama ileride böle servislerin eline düşerse numaralarımız işin tadı kaçar. Kampanyaya katılmak için burayı tıklayabilirsiniz.
Şimdi ikinci mime gelelim :)
EDİT: 3 mim varmış birini gözden kaçırmışım :( Deli Profesor ve Zındık Ezmezleri göndermiş mimi, konusu kayıp eşyalarmış. Sezon başındaki Galatasaray - Beşiktaş maçını izlemeye gittiğimiz yerde saatimi kaybetmiştim, acısını hala hissediyorum valla :(

Bağlantılarımda olan tüm blog yazarları ile iletişim içinde değilim ama blogosfer sayesinde çok iyi arkadaşlarımda oldu. Şöle bazılarını tanıtayım sizlere.
10 numero: Net hayatımda tanıştığım ilk insanlardan biri. Bir sürü proce! nin içinde birilikte yer aldık, ettik. Alisko’yu onden özenerek açtım. Severim, sayarım erdemi. Şuan askerde :)
51promil: Sihirbaşlasın sayesinde tanıştığım sonra kendisiyle bayağı işler yaptığımız eskişehirin gülü, makina mühendisi adayı serhan :)
Henster: Blogosfer’de tanıştığım ve çok samimi olduğum bir kaç kişiden biri. Bilgi alışverişinin yanında, msn geyikleri ile 10 numara bir insandır burak :)
Rzrarti: Rapçi blogger. Hiphop dünyasının grafiker adamı. Meriçide severim sayarım, bayağı konuşmuşluğumuz vardır. Bana bayağı iyilikte yaptı. Kısaca r z r birde artı ailemizin grafiker adamı :)
Beyn: Yazılarını ailece severek takip ettiğimiz, çoğu konuda aynı düşüncede olduğum, net alemindeki en düzenli günlük tutan kişi. Her gece yatmadan barış ne yapmış okumazsam içim rahat etmiyor.
Volkan Alabaz: Blogosferde tanıştığım, Almanyada yaşayan abim. 10 numara bir insandır kendisi, saygılar sevgiler :)

Diğer bağlantılarımla onları anlatacak kadar bir bağlantım:) olmadı ondan yazamıyorum. Burda anlattıklarım ve bağlantımlarımdaki herkes isterlerse 2 mimide üstlerine alabilirler.

"İçimiz Dışımız Mim" Başlıklı Yazımı Beğendiysen RSS Akışına Abone Olabilirsin.
8 Cevap Var “İçimiz Dışımız Mim”
  1. Deli Profesör diyorki:

    Nayır efendim 2 tane değil ben de size ta ne zaman bi mim atmıştım.Technorati’den görmüşsünüzdür diye yazmamıştım :d

  2. Alisko diyorki:

    buda rezil olduğum andır. şimdi gördüm :) hemen yazıyorum.

  3. Mert diyorki:

    Mimi cevapladığın için teşekkürler…

  4. turklerklani diyorki:

    yok abi ne rezili adaş abim :) bu tamamen bir bilmemek ayıp değildir öğrenmemek ayıptır oldu

  5. rzrarti diyorki:

    ehe , ailemizin grafiker adamı :P

  6. volkanalabaz diyorki:

    Gerçekten eksik olma sevgili dostum arkadaşım kardeşim. Şu blog alemi ne tuhaf bir şey. İnsan görmediği bir insanı bile benimseyebiliyor. Şunu sana daha önce özel olarak ta söylemişimdir bilirsin. Burada da söylememin bir sakıncası yok bence. Sen gerçekten çok süper yetiştirilmiş bir insansın.

    Uzun zamandır senin gibi efendi ve oturaklı nerde ne zaman hareket edeceğini çok iyi bilen ayrıca yardım severlik konusunda söyleyecek söz bulamadığım bir arkadaşsın benim için. Umarım hayatında ki bütün planların hep senin istediğin gibi yönlenir. Bu zaman kadar vermiş olduğun destek yardım ve dostluğun için bence sen 10 numara adamsın. Ayrıca seni bekliyorum Almanya’da daha sabahlara kadar alman birası içeceğiz seninle. :DD

  7. Erdal ERDOGDU diyorki:

    efendim tesekkür ederim…bu arada bugün jane’in dersinde yine birşeycik yapmadan hemde son dersi işlemeden cıktık…bu arada blogosfer gercekten küçük yada blog yazma olayı her geçen gün dahada yaygınlasıyor olmalı ki bak aynı sınıfa kadar düşüp birbirimizi mimler ve över olduk :)

    sevdim seni genç…

    bide benim çöp kovasına attığım kağıtlar bi kovaya girsin bide …..
    neyse bu aramızda kalsın… :)

  8. Burak Özdemir (henster) diyorki:

    Ali gel sana msn’de anlatacaklarım var. :D

Yorum yaz

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Harry Potter Estetik evden eve nakliyat Vwtr Temizlik Dantel evden eve nakliyat Sohbet evden eve nakliyat